Három gyerekkel a világ végén, Ausztráliában…

Mivel rokonaink és kedves barátaink sok-sok részletet szeretne hallani ausztráliai utazásunkról, ezért létrehoztunk egy blogot, melyben mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy hírt kapjanak felőlünk.

Friss topikok

  • Sissy79: Szia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a bejegyzéseidre a Google segítségével. Én Magyarországon, V... (2011.03.22. 11:55) Egészség
  • Hella1975: Megkérdezhetem, hogy milyen vízummal mentetek? Mennyi időt szeretnétek ott tölteni? (2011.02.11. 17:00) Három gyerekkel a világ végén, Ausztráliában
  • Hella1975: Szia, Most találtam rá a blogodra. Hogy tudtad őket nyelvekre tanítani, ha nem beszéled őket? M... (2011.02.11. 16:38) Március 15.
  • Both Károly: Szia Andi! BUÉK és jó egészséget Nektek! Szeretnék beszélni Veled, a tanácsodat kérni: mi is szere... (2011.01.24. 22:26) Surfers Paradise
  • Manóanya: Szia Timi! Nagyon örülök, hogy írtál! Puszi, Andi (2010.04.26. 22:45) Április 25. Anzac day

Húsvéti készülődés

2010.04.04. 11:25

szerző: Manóanya

 

Sziasztok!
 
Voltunk Anyával vásárolni a húsvétra. Mondta, hogy 4-kor indulunk délután. El is indultunk. Persze a picik nélkül. Mentünk az úton és rossz fele mentünk, majd visszafordultunk, és egy utcával hamarabb fordultunk be a kelleténél. Majd befordultunk a jó utcába . A bevásárlóközponthoz úgy lehetett bemenni, hogy fel kellett menni egy olyan feljárón, mintha egy hullámvasúton mentünk volna. Leparkoltunk. Vettünk egy közös biciklit anyának és nekem. Már nagyon jól tud kommunikálni anya más emberekkel angolul .
Én már tudom, hogy nem elég az a nyelvtudás ami az angolórán kell, hanem így lehet a legjobban megtanulni. Visszatérve a témára: kerestünk egy különleges labdát.
A 3. boltban meg is találtuk, ott megvettünk mindent ami még kellett. Utána leraktuk a kocsiba amit vettünk . Majd bementünk egy élelmiszerboltba . A fizetésnél olyan kasszát láttunk, ahol magunknak lehet fizetni (önfizető), minta én lennék a pénztáros. Azt mondta anya, hogy máskor is így fizetünk. A boltból tovább folytattuk utunkat lerakni ismét az élelmiszereket a kocsiba. Utána nagyon boldogok voltunk, hogy mindent megvettünk. A Peti is kapott egy bringát, nem volt drága, mert húsvéti leárazás volt. Ha pedig elköltözünk, el tudjuk majd adni.
Láttunk egy olyan üzletet, ahol pici, cuki kis eladó állatok álltak papírdarabkákon klímával . A kiskutyusok nagyon , de nagyon édesek voltak . Amikor odamentünk, odaszaladtak az üveghez és képzeletben azt mondták,hogy vigyél el!!! Láttunk ott pici sziámi cicusokat is odamentünk az üveghez és összekuporodtak egy kupacba olyan volt mint egy szőrme labda. Elhaladva a bolt mellett , én nem bírtam potyogtak a könnyeim ott, mindenki előtt.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranypart.blog.hu/api/trackback/id/tr541893528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása