Három gyerekkel a világ végén, Ausztráliában…

Mivel rokonaink és kedves barátaink sok-sok részletet szeretne hallani ausztráliai utazásunkról, ezért létrehoztunk egy blogot, melyben mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy hírt kapjanak felőlünk.

Friss topikok

  • Sissy79: Szia! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a bejegyzéseidre a Google segítségével. Én Magyarországon, V... (2011.03.22. 11:55) Egészség
  • Hella1975: Megkérdezhetem, hogy milyen vízummal mentetek? Mennyi időt szeretnétek ott tölteni? (2011.02.11. 17:00) Három gyerekkel a világ végén, Ausztráliában
  • Hella1975: Szia, Most találtam rá a blogodra. Hogy tudtad őket nyelvekre tanítani, ha nem beszéled őket? M... (2011.02.11. 16:38) Március 15.
  • Both Károly: Szia Andi! BUÉK és jó egészséget Nektek! Szeretnék beszélni Veled, a tanácsodat kérni: mi is szere... (2011.01.24. 22:26) Surfers Paradise
  • Manóanya: Szia Timi! Nagyon örülök, hogy írtál! Puszi, Andi (2010.04.26. 22:45) Április 25. Anzac day

Nyuszikalap

2010.04.04. 11:22

szerző: Manóanya

Reggelenként már 3-szor sikerült futnom. 6-kor kelek általában, elmegyek futni, majd gyorsan készítem a kaját a gyerekeknek, mert 3-ig semmit sem kapnak – nincs ebéd. Van a közelben egy vízpart, gyönyörű reggel. A papagályok repdesnek a fejem felett.

 
Nagyon örülök, hogy végre a fiammal tölthetem az egész napot, és nem kell napi 100 km-t utazgatni, ingázni. Délelőtt elmegyünk a boltba, játszóterezünk, mondókázunk, majd megfőzünk, és magától megy lefeküdni a Peti ebéd után. Gyorsan elvégzem a munkám neten, majd jönnek a lányok, megebédelünk, tanulunk 1-2 órát, vagy sportra megyünk, szaladgálnak és játszanak az udvaron, 6-kor sötét, vacsora, fürdés, mese, alvás. Nagyon jó a levegő, és nagyon jó az étvágyunk. A tengerre tul.képpen ritkán megyünk, mert délután már nem süt a nap, és hűvösebb van a tengernél. Napközben 30 fok, és a nap nagyon erősen süt. Nem szoktam leégni, de itt ha csak annyit vagyok a napon, amíg bemegyek a boltba a kocsiból, már barnulok.
Furcsa, hogy kevés a fagyizó, és egy gombóc ára 850 ft!!
 
Azt mondták, magyas fűben lehetnek kígyók, és mérges pókok, de itt mindenhol ápolt, rövid a fű. A hegyekben vannak is, de ott úgysem megyek be a magas fűbe.
Amúgy nagyon érdekesek a pókok, szép egyediek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranypart.blog.hu/api/trackback/id/tr901893522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása